Подкрепа

+012 (345) 6789

Попитайте ни

contact@gradelouniversity.org

Edit
Click here to add content.

ЦЕНТЪР ЗА НЕНАСИЛИЕ METTA

Университетът Grade си сътрудничи с Центъра за ненасилие Metta, за да създаде учебна програма по здравеопазване за класове от 9 до 12, която отговаря на федералните и калифорнийските стандарти за здравно образование. Преподавателите в цялата страна могат да използват безплатно “Силата в нас Постигане на най-високия ни потенциал чрез практикуване на ненасилие”.

  • Учениците ще опишат взаимовръзките между емоционалното, интелектуалното, физическото и социалното здраве като част от учебната програма.
  • Изследват как културата влияе и се влияе от идеите, практиките и поведението в областта на здравето.
  • Изследват влиянието на медиите върху индивидуалното и семейното здраве.
  • Разгледайте влиянието на технологиите върху вашето собствено здраве, здравето на вашето семейство и на вашата общност.
  • Изследвайте ролята на личната отговорност за подобряване на здравето.
  • Демонтира широк набор от здравни практики и дейности, които ще помогнат за поддържане или подобряване на собственото здраве и здравето на другите.

Зрението, концентрацията, обучението на сетивата и ненасилието са теми, включени в учебната програма.

Insight Out си партнира с Xcel University (сега Grade University), за да посети участниците в програмата GRIP (Guiding Rage Into Power) в затвора Сан Куентин. GRIP е едногодишна програма, която дава на затворниците инструментите, от които се нуждаят, за да “променят стигмата на насилствения престъпник в значката на това да станеш ненасилствен миротворец”. Мъжете не само са променили поведението си, но и са се превърнали в агенти на промяната – хора, които могат да разсейват напрежението в своята среда.

Световен мир стана първият “MVP”, който участва в новосъздадената програма SuiteKIDS MVP – програма за академично стимулиране, одобрена от известни личности, насочена към ученици в неравностойно икономическо положение в училищата “Партньорство за Лос Анджелис”, благодарение на сътрудничеството между университета Xcel и фондация SuiteKIDS. SuiteKIDS създава VIP преживявания за достойни младежи, които изпълняват предварително определени академични или обществени цели. “Аритметичното предизвикателство на Мета” – математическо предизвикателство в целия район сред средните училища на “Партньорство за Лос Анджелис” в Уотс и Южен Лос Анджелис.

По време на двумесечното състезание най-добрите ученици бяха наградени с ВИП преживяване, спонсорирано от компанията, на мача между Никс и Клипърс на 27 ноември. С лимузина “Математическото предизвикателство на Мета” победителите в конкурса и училищните администратори бяха докарани до “Стейпълс Сентър”, където наблюдаваха завръщането на Мета Уърлд Мира в Лос Анджелис и се срещнаха с него за снимки и автографи след мача в комфорта на напълно обслужен, частен луксозен апартамент.

Мата Майстори

A.R.T.E.S.T. MATH MASTERS беше иновативна програма за ученици от трети до пети клас, насочена към елементарните математически умения. По време на редовния сезон учениците проследяваха статистическите данни за играта на Рон (минути, точки, борби и асистенции) като част от тази високоинтересна и приобщаваща учебна програма. На работните станции A.R.T.E.S.T., които бяха на разположение всяка сряда в продължение на шест седмици, учениците използваха данните в уроци по цели на учебната програма, като количествено разсъждение, пространствено разсъждение, измерване и вероятности и статистика. Работните станции бяха наблюдавани от членове на училищния персонал, доброволци, консултанти и специални гости и бяха организирани от водещите учители по математика в кампуса и регионалните специалисти по математически дисциплини. Учениците работиха усърдно, за да спечелят фантастични награди A.R.T.E.S.T. и бяха възнаградени за академичните си постижения.

Мета е специализирала математика в университета “Сейнт Джон”, а целта на програмата е била да вдъхнови децата от началното училище да се насочат към кариера на математици. Това беше съвместно начинание между Хюстън Рокетс и H.I.S.D., за да се даде разширена програма по математика на децата. Ракетите и университетът Xcel предоставиха стимули за децата, които участваха в програмата, разработена от H.I.S.D.